Вести

На седници Радне групе усвојени су закључци који се односе на будуће политичко деловање Српске напредне

После садржајног састанка и конструктивне дискусије на седници радне групе усвојени су закључци који се односе на будуће политичко деловање Српске напредне странке.

Анализа програмских начела представљених у нацрту документа који ће бити представљен на Скупштини странке указала нам је да су обухваћена општа питања развоја Србије у наредном периоду, али и чињеница колико је важан програм Србија 2025.

Такође, чланови Радне групе сложили су се да је остварен велики број циљева из програма Српске напредне странке, а који се тичу социјалне заштите, смањења стопе незапослености, привлачења директних страних инвестиција, развоја привреде и економије, изградње путне и железничке инфраструктуре, домаћинског односа према републичком буџету.

Радна група у саставу Ана Брнабић, члан Председништва, Игор Мировић, члан Председништва, Дарко Глишић, председник Извршног одбора странке, Миленко Јованов, потпредседник странке, Александар Шапић, потпредседник странке и Јелена Жарић Ковачевић, члан Главног одбора, састала се данас у просторијама Српске напредне странке.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА