Вести

Недимовић: Опозиција не престаје да напада породицу председника

Бранислав Недимовић, министар пољопривреде, шумарства и водопривреде и члан Председништва Српске напредне странке реаговао је на најниже нападе опозиције на породицу председника.

"Мислио сам, како се ближе избори и званична кампања, да ће и тзв. лидери тзв. опозиције коначно почети да се баве политиком, а не најнижим побудама и криминализацијом породице сопственог председника државе", рекао је Недимовић.

Нигде се на свету толико мржње према успеху своје земље и председника који је води не показује и не гаји, колико ви у свакој својој речи то напишете. После година најгнуснијих лажи о председнику Вучићу и његових најближих, све гори изборни резултати и мизерна подршка грађана нису довољни да се отрезните.

Како би и сам председник рекао, нека вас бог политички поживи такве и за Србију зиме бити неће. Да ствар буде још гора по њих, извори "информација" су им са увођењем реда у држави, па и полицији, сада и дефинитивно иза решетака. Програма и идеја додуше нису имали ни пре, а сада им тек ни трачева, ни лажи неће бити на претек.

Господо, једино за шта држава треба да се запита је одакле вашем власнику 619 милиона евра, а не 30000 евра неком грађанину Србије. Колика количина глупости мислите да је потребна да народ полуди и почне да вам верује? Лично мислим да у конкретним бројкама та количина глупости не постоји, јер су вам маске толико попадале, толико сте јасно дали народу до знања, кад сте имали прилику, колико вам је стало до њега, да ни за 619 година неће поверовати ни у једну једину вашу лаж.

 

 

 

Извор: Ало