Саопштења

Несвакидашњи догађај на Скупштинском заседању

Док се Србија бори са поновним таласом корона вируса, места у КОВИД-19 болницама се убрзано попуњавају, на јучерашњој седници Скупштине града Ваљева, десио се несвакидашњи догађај, када је одборник СПС - ЈС Драган Вићентић, обележен жутом траком око руке, изашао за говорницу и предложио да се људима који нису вакцинисани поделе жуте траке. Најпре је рекао да жели да похвали премијерку за акције које спроводи за решавање ковида.

"Сходно мерама које је донела Влада, да се после 22 часа уведе да инспекције контролишу ко има аусвајс ко нема, да се олакша рад инспекцијама и да се сви они који нису вакцинисани, пошто се право то да су они грађани другог реда у односу на остале, да се сви они обележе са жутим тракама, како би полиција одмах то видела и да се зна ко је ко", рекао је одборник СПС - ЈС Драган Вићентић.

Теорије завере о вакцинама су постале толико присутне, да многима постају чак и смешне. Да ли је одборник СПС - ЈС Драган Вићентић свестан ситуације у којој се налазимо, колико свакодневно људи умире од Корона вируса? Док многобројни Европски и светски медији извештавају из Србије као о ‘светском чуду’, у коме не морате ни да заказујете вакцинацију, а уз то још и можете да бирате између четири произвођача, одборник СПС - ЈС Драган Вићентић јавно убеђује друге да то не чине и пропагира нацизам. Оваква сцена је ‘научна фантастика’ у већини земаља света, па и широм Европске уније. У већини европских земаља важе строги прописи о позиву за вакцинацију. Након овог догађаја на Скупштинском заседању, намеће се питање кога су то грађани Ваљева испред коалиције СПС – ЈС изабрали да их представља у Скупштини? Овом приликом апелујем на грађане, да убудуће добро размисле кога бирају и коме ће указати своје поверење.

 

 Шеф одборничке групе "Александар Вучић – За нашу децу.", Радоица Рстић