Председник Српске напредне странке Милош Вучевић боравио у Ваљеву

Председник Српске напредне странке Милош Вучевић и потпредседница Главног одбора Српске напредне странке Ирена Вујовић, боравили су данас у Ваљеву.

Састанку су присуствовали Бранислав Маловић, члан Председништва Српске напредне странке и координатор за Колубарско - Мачвански округ и председник Градског одбора Српске напредне странке Ваљево Лазар Гојковић.

Уз громогласан аплауз, госте је дочекао велики број чланова и функционера Српске напредне странке Ваљево, а присутнима се најпре обратио Лазар Гојковић, председник ГО СНС Ваљево, који се пре свега захвалио на сарадњи са Владом Републике Србије, на низу пројеката који су урађени у Ваљеву и изразио наду да ће се добра сарадња наставити и у будућности.

Након тога обратила се Ирена Вујовић, која је пре свега поздравила све даме, јер је улога жена у политици према њеним речима, веома важна.

"Жене су одговорније, лојалније, жене су те које боље разумеју политику Српске напредне странке, жене су те које ће увек гласати за мир и стабилност својих породица и будућих генерација", истакла је између осталог Вујовић.

Председник Српске напредне странке Милош Вучевић се захвалио активистима што чувају своју странку и Ваљево, а тиме и читаву Србију.

Милош Вучевић је, обраћајући се присутнима, нагласио колико су предстојећи парламентарни изборни важни за развој Србије.

"Избори који су пред нама су судбоносни избори. То нису избори за фотељу више, није нека статистика. Са једне стране, имате нашу листу "Александар Вучић – Србија не сме да стане", са програмом, идејом, са неким резултатима. Да ли може боље, увек може. Са друге стране, имате све остале листе – ове лажне европејце, које предводи Мариника Тепић, Мику Алексића из Г17+, оне који су опљачкали и поробили Србију док су били на власти и ове лажне патриоте које признају "Косово". Њихов програм је програм мржње, они нападају родитеље и децу председника Вучића. Зато, 17. децембра одлучујемо да ли желимо Србију која неће стати или Србију која иде у понор. Уздигнуте главе и чистог срца, 17. децембра гласамо за листу "Александар Вучић – Србија не сме да стане".

Због наше деце, због наше отаџбине, због наших грађана, Србија не сме да стане.

Живело Ваљево, живела Србија", поручио је Вучевић.

Служба за информисање

Градски одбор Српске напредне странке