Саопштење Градског одбора Српске напредне странке

Срамним понашањем писца и аутора емисије Н1 Марка Видојковића и његовог колеге Ненада Кулачина, који су у синоћној епизоди псовали мајку председнику Републике Србије Александру Вучићу, по ко зна који пут су показују мржњу према председнику Србије.

Градски одбор Српске напредне странке Ваљево, најоштрије осуђује бесрамне увреде упућене мајци председника Вучића које су бескрупулозни талог бившег режима у лику Драгана Ђиласа, Вука Јеремића, Маринике Тепић, као и њима блиских тајкуна, који не бирају средства да дођу до свог циља. Вређање на најпримитивнији начин које су могли да смисле само болесни умови, претње, гнусне лажи, пласиране из њиховог прљавог брлога званог медији, острвили су се сада и на мајку председника Александра Вучића.

Јасно је да упосленици Драгана Ђиласа свакодневно нападају и вређају чланове породице председника Србије. Питамо се да ли постоји граница том дивљаштву и простаклуку? Децу, брата, жену, мајку Александра Вучића вређали су на најодвратније начине, али ово је још један показатељ да је то „политика“ са којом би тајкуни на власт.

Није било политичара у Србији коме је породица тако систематски, организовано и брутално вређана и јавно линчована, као што се дешава са породицом председника Вучића, нити је икада против било кога вођена овако брутална кампања. Циљ овог јавног линча је да се председник Вучић физички уклони из политичког живота, када већ не може да буде побеђен на изборима.

Видели су грађани Србије већ одавно са чије стране мржња долази и све је кристално јасно. Упутили су их Ђиласови упосленици, који своју мржњу и зло деле са телевизије и портала у директном власништву Драгана Ђиласа.

Ни овога пута, а ни следећег, неће изазвати реакцију којој се надају. Никада поштени грађани Србије неће дозволити себи да личе на њих! Зато људи у Србији који подржавају председника Вучића, она тиха и пристојна већина, која жели даљи развој и напредак наше земље, мора се јасно и гласно супротставити овим подлим и прљавим плановима и послати јасну поруку бившем режиму да је доста њиховог насиља, и да су они  ружна политичка прошлост наше земље и да ће у тој прошлости и остати.

Градски одбор Српске напредне странке Ваљево  најоштрије осуђује нападе и претње, које се континуирано упућују председниковој породици и овим путем поручује да једино што могу очекивати је још снажнија подршка народа свом председнику и његовој породици, а та поштена Србија је у убедљивој већини.