Саопштење Градског одбора Српске напредне странке

Вређање интелигенције народа

Јуче је одржана конференције за новинаре Градског одбора Народне странке Ваљево, ако се може назвати конференцијом, a све у покушају дискредитације Српске напредне странке, руководства града Ваљева и инвестиције која се приводи крају, објекта Геронтолошког центра у Ваљеву. Са лошим ораторима, без чињеница и знања, сазвали су конференцију на којој нису знали на питање новинара да наведу ни једног инвеститора ангажованог на објекту Геронтолошког центра.

Свима нам је добро позната "брига" Народне странке на челу са Вуком Јеремићем за грађене Србије, о чему најбоље сведоче подаци о финансијским приходима бившег шефа дипломатије, а то показује да он ни најмање не дели судбину својих сународника почев од афере тешке милионима долара, као и његове приватне дилове које је правио још док је био на функцији председавајућег Генералне скупштине Уједињених нација. Део српске опoзиције непрестано вређа интелигенцију овог народа, мислећи да су људи заборавили ко је све владао Србијом и какве је резултате таква владавина имала.

Очигледно је да се нервоза код многих политичких партија појачава како се приближавамо изборима. Негативна кампања и покушаји дискредитације кандидата Српске напредне странке нису никаква новост и на жалост, сигурни смо да ћемо имати још оваквих примера. Оно што је најважније, јесте да оваквим злонамерним наводима неће успети да нанесу никакву политичку штету Српској напредној странци, зато што грађани Србије верују политици коју спроводи председник Александар Вучић и то су показали на свим изборима до сада.

Ваљево је тренутно једно озбиљно градилиште. Преко 15 година нисмо имали страних инвестиција, отварања нових радних места и још много тога. Захваљујући председнику и енергији коју улаже, Ваљево више никада неће бити исто, на радост свих грађана.
Ми смо данас срећни да се у Ваљеву најзад реализују разни пројекти и да нам долазе два потпуно нова инвеститора. То јасно говори о политици Српске напредне странке, захваљујући којој Ваљево ужурбано иде напред.

И то Ваљевци знају, то су нам и показали на протеклим локалним и парламентарним изборима, на којима су нам дали огромну подршку и то ће показати на наредним парламентарним и председничким изборима.

Али сви треба да имају у виду: ко негативном кампањом одговара на планове посвећене свој деци Србије, тај само себи наноси штету. Таквим понашањем код нашег народа подршка може само да се изгуби. Са друге стране, убедљива подршка победничкој политици Српске напредне странке и не може таквом кампањом да се угрози. Напредак и успех Србије трн су у оку опозиције, а то доказују и нападима на све што се у Србији догађа, ма колико било добро за државу и њене грађане.

На бесмислене тврдње које су изречене на конференцији за новинаре, можемо само да поручимо да немате разлога да се бринете да ли ће бити довољно новца, да ли ће се урадити све инвестиције, пројекти, ви сте своје показали и показујете свакодневно, а то грађани Ваљева и Србије добро знају!