Саопштења

Саопштење Градског одбора Српске напредне странке Ваљево

Градски одбор Српске напредне странке у Ваљеву неизмерно се захваљује председнику Републике Србије Александру Вучићу, на безусловној подршци и личном залагању, као и напорном раду да у Ваљеву буде отворена још једна немачка компанија „Хансгрохе“, која је најпознатији произвођач купатилске и кухињске галантерије у свету.

Ваљево је на овакве инвестиције чекало више деценија, а како је на данашњем потписивању уговора председник Александар Вучић нагласио, то ће пуно значити за читав Колубарски, али и за делове Златиборског округа.

Произвођач санитарне арматуре „Хансгрохе“ планира да отвори нову фабрику у Ваљеву у којој ће посао добити до 1.000 људи. Прецизирао да је укупна вредност инвестиције 85 милиона евра и да ће у тој фабрици радити 1.000 запослених, а ова немачка инвестиција ће допринети да људи остану не само у Ваљеву, већ и у Лајковцу, Љигу, Осечини, Косјерићу, Убу и другим околним местима.

Уз нови погон немачке компаније који ће бити отворен у Ваљеву, брзе саобраћајнице Иверак-Лајковац чија је изградња у пуном јеку и која ће повезати наш град са аутопутем “Милош Велики”, али и уз стратешку инвестицију гасификацију Ваљева, наш Град је на сигурном путу општег напретка и развоја, а то можемо захвалити искључиво председнику Србије Александру Вучићу.

Политика Српске напредне странке на челу са председником Србије, води нас сигурним корацима у бољу, лепшу и сигурнију будућност!

Грађани Ваљева то виде и знају да цене. То су нам показали на протеклим локалним и парламентарним изборима, на којима су нам дали огромну подршку и то ће показати на наредним парламентарним и председничким изборима.

Живела Србија! Живело Ваљево!

 

 

 Градски одбор Српске напредне странке Ваљево