Саопштење Градског одбора Српске напредне странке Ваљево

Према ранијој одлуци Градске изборне комисије (ГИК) у Ваљеву, данас су поновљени избори на једанаест бирачких места у Ваљеву.

Избори су поновљени на четири бирачка места у Ваљеву: Градац – мала сала (2), ОШ „Владика Николај“ (4), ОШ „Нада Пурић“ (27) и ОШ „Андра Савчић“ (28) и на бирачким местима у селима: Горњи Таор (53), Мрчић (63), Пауне (64), Дубље (73), Доња Грабовица (78), Бранковина (82), Горња Буковица (95).

Бирачка места била су отворена од 07-20 часова.

Према прелиминарним резултатима које је обрадио изборни штаб ГрО СНС Ваљево на председничким изборима од укупно 5.335 бирача гласало је 1.773 грађана или 33,23 одсто од чега је Српска напредна странка освоjила  1.180 гласова или   66,65  одсто гласова.

За парламент од укупног броја бирача  5.273 на изборе је изашло 2.035 грађана или 38,59 одсто од чега је за Српску напредну странку гласало 1.187 грађана  или     58.33 одсто.

На поновљеним изборима у Ваљеву грађани су показали недвосмислену подршку председнику Александру Вучићу и Српској напредној странци.

Захваљујући председнику Александру Вучићу мудрој и одговорној политици коју води, Влади Републике Србије,  као и локалној самоуправи града Ваљева наш град се мења на радост свих суграђана.

То Ваљевци знају и то су нам и показали на протеклим изборима 03. априла, као и данас на поновљеним председничким  и парламентарним изборима, на којима су нам дали огромну подршку .

Градски одбор Српске напредне странке Ваљево, изражава велику захвалност  грађанима Ваљева на указаном поверењу . Резултати су важни, ми их имамо! Заједно можемо све, са нашим грађанима окупљени на истом задатку уз подршку нашег председника Александра Вучића и политику просперитета и развоја нашег Града и наше земље.