Саопштења

Саопштење Градског одбора Српске напредне странке Ваљево

Са великим нестрпљењем је ваљевска јавност очекивала данашњу конференцију локалног одбора Странке слободе и правде и одговоре које је Драган Ђилас обећао колико прошле недеље. Само да подсетимо да је пре непуних седам дана обећао новинарима да ће проверити и јавити шта је урадио за Ваљево током периода док је био на власти. Међутим, данашња конференција за новинаре ваљевског ССП није дала одговор на то питање.

Овакво понашање човека који намерава да “мења” Србију нам говори две ствари.

Прво да вероватно није могао да нађе било шта што би послужило као одговор на постављено питање, јер га очигледно Ваљево није превише занимало док је био на власти. Друга ствар која се може закључити је безобзирна бахатост овог човека који ни најобичније обећање које је дао не може да одржи, без обзира да ли би му одговор ишао у корист или не.

Не треба онда да га чуди онолика посећеност на представљању акционог плана ССП у Ваљеву и једва двадесетак присутних људи. Толико људи отприлике дође на мањи састанак Месног одбора Српске напредне странке у неком ваљевском селу. Разлог је у чињеници што Ваљево зна ко је Драган Ђилас и Ваљево не заборавља дата обећања.

Зато ће Градски одбор Српске напредне странке Ваљево наставити сваке недеље да инсистира на одговорима Драгана Ђиласа нашим суграђанима. Имали сте г. Ђилас седам дана да се “сетите”, пошто сте рекли да је 14 година дуг период и да не можете одмах одговорити. Није проблем. Ми ћемо бити упорни и ако треба наредних 14 година и тражити одговоре које нам дугујете. Због истине које се толико плашите!!!

Са локалним одбором ССП немамо намеру полемисати, јер о њиховом угледу у нашем граду најбоље говори број људи које су окупили на састанку поводом доласка њихових страначких руководиоца. Како се дочекује руководство странке могли сте видети на примеру Српске напредне странке само који дан раније када су наш одбор посетили председник Извршног одбора г. Дарко Глишић и потпредседник Главног одбора странке г. Александар Шапић. Свако окупи онолико колико вреди… Сматрајте ту лекцију бесплатном и научите нешто из ње!!!

 

 

 

Градски одбор Српске напредне странке