Саопштења

Саопштење Градског одбора Српске напредне странке Ваљево

Председник Србије Александар Вучић и његова породица, свакодневно су изложени нападима на друштвеним мрежама. Последњи у низу напада је на друштвеној мрежи Твитер, где су освануле језиве поруке упућене породици председника Србије. Ово нису прве, али су свакако најмонструозније претње упућене нечијој деци и породици.

Градски одбор Српске напредне странке Ваљево, најоштрије осуђује нападе и претње, које се континуирано упућују председниковој породици.

Кампања против председника Србије, у којој од вербалног насиља нису поштеђена деца, а ни остали чланови породице је недопустива. Ничија деца нису заслужила и не смеју бити предмет најгнуснијих увреда и вербалног злостављања. Овакве појаве које се манифестују свакодневним нападима на председникову децу нису слика нормалне и пристојне Србије, за коју се заједно са председником Србије свакодневно залажемо и боримо.

Након оваквих претњи и напада, грађани Србије могу видети шта је резултат тренутне кампање против председника - огољено насиље, простаклук и мржња.

Медијска хајка која се води против председника Вучића нападима на његове најближе, јесте очајнички потез у намери да председника сталним нападима сломе.

Лаж, мржња и напади не могу да замагле истину и то грађани Србије препознају. Нити ће они сломити нашег председника, нити ће га натерати да одустане од велике тежње за бољу будућност Србије.

 

 

Градски одбор Српске напредне странке Ваљево