Саопштења

Саопштење Градског одбора Српске напредне странке Ваљево

Режим Демократске странке Србије остао је црним словима уписан у историји наше земље, због уништавања Србије, али пре свега због уништавања читавих породица у криминалним приватизацијама и енормног богаћења појединаца. Фабрике су се затварале, највећи инвеститори су били криминалци и наркодилери, све се рушило и гасило. Ако се све ово узме у обзир, намеће се питање колико је велико лицемерство људи који данас чине Демократску странку Србије и да ли с обзиром на то да су упропастили Србију, осећају макар мало срамоте када некоме упућују критике?

Са друге стране, Локални фронт Ваљева пише “вицеве о Перици” у виду саопштења, што говори о њиховој незрелости и неозбиљности, а то је нажалост њихов политички програм.

Очигледно је веома болно што наш град напредује и што се развија. Нисте задовољни градском инфраструктуром, где је град Ваљево за одржавање, реконструкцију и изградњу саобраћајне инфраструктуре издвојио 360.993.500 динара. Члановима ДСС-а је то вероватно мала сума новца, с обзиром на то колике су суме за време вашег режима отишле у џепове великих демократа.

Проблеми које је Градски одбор Демократске странке Србије навео у саопштењу, нису од јуче. То су вишедеценијски проблеми који су могли да се реше, али је лакше пребацити лопту и кривицу на друге, јер сами немају конструктивно решење. Очигледно је да нисте упућени, јер да јесте, сигурно бисте знали да ће град Ваљево учествовати у акцији чишћења дивљих депонија и сметлишта и да је за то потписан уговор са Министарством заштите животне средине. Али та неупућеност и незаинтересованост за наш град говори о вама.

Градски одбор Српске напредне странке Ваљево овом приликом је изнео само делић чињеница које су свима већ добро познате, само вама не.

Овом приликом ћемо поручити активистима ДСС-а, да би било поштено да се захвале што заиста живе у златном добу, јер се грађани Србије бољег не сећају.

Демократска странка Србије и Локални фронт Ваљева не морају да подсећају шта све у Ваљеву треба да се уради. Након више од деценије штеточинске владавине, Ваљево је коначно продисало захваљујући председнику Александру Вучићу. Иза председника Србије стоје резултати, економска стабилност, константан раст плата и пензија, изградња сваког дела наше земље, подизање угледа Србије у свету, јасна визија и план за бољу будућност. А најважније је што иза Александра Вучића стоји народ, народ који жели да се Србија развија у правом смеру и да коначно, након суморних времена режима ДСС-а и других реликта прошлости, сви заједно створимо земљу по мери сваког грађанина, али и свих оних генерација које тек долазе.

Ваљево је на добром путу и тек ће заблистати, а до тада, мислиоци из Демократске странке Срибије и Локалног фронта Ваљево, могу да се врате “на дремку” и да буду спокојни.

 

 

 

 

Градски одбор Српске напредне странке Ваљево