Снага Српске напредне странке је у људима!

Савет за здравство Градског одбора Српске напредне странке Ваљево, у сарадњи са МO "Андра Савчић" организовао је данас штанд, уз поделу промотивног материјала и страначког Информатора.

Са грађанима су вођени разговори на тему очувања здравља и здравих животних навика.

Свесни значаја раног откривања и дијагностиковања у превенцији болести, као и високог степена наше одговорности у локалној заједници, данас су наши суграђани имали прилику да са члановима Савета за здравство Градског одбора Српске напредне странке Ваљево др Владимиром Пантелићем, хирургом, др Владимиром Тошовићем, психијатром, др Владимиром Варјачићем, лекаром опште медицине и др Денисом Симићем, специјалистом дечије хирургије, разговарају на тему спречавања болести и неговања здравих животних навика.

Српска напредна странка је одговорна странка, која се труди да оваквим активностима својих чланова пружи грађанима релевантан допринос у делу превенције и благовременог откривања болести.

На страначком штанду наши суграђани су имали прилику да се информишу и о свему ономе што је већ урађено у Ваљеву, али и о томе шта је у плану да се уради у предстојећем периоду, а подршка као и обично није изостала.

Чланови Српске напредне странке свакодневно су на терену и у разговору са грађанима.

Политика Српске напредне странке је политика нових путева, нових вртића, нових здравствених установа, напретка Србије!

Зато Ваљево и Србија не смеју да стану!

Служба за информисање