СПС манипулише грађанима Ваљева

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 21.03.2023.

др Зорица Јоцић, Бранко Вуковић и Драгутин Кузмановић

потпредседници Градског одбора Српске напредне странке Ваљево

Ових дана шеф одборничке групе СПС Ђорђе Павловић доживљава врхунац политичке метаморфозе, желећи да себе представи моралним колосом, а истовремено заборављајући како је деловао у претходном времену. Од недавно је постао борац за права "свих људи који су угрожени или дискриминисани", како је навео у свом саопштењу.

Након самозваног спасиоца Ваљева, заснованог на стриповској драматургији и стереотипима о патриотској љубави према нашем граду и грађанима, Ђорђе Павловић политичком кокетеријом, позирањем на градилиштима, борбом за људска права, сада је отишао и корак даље. Злоупотреба још увек недоказане тврдње која чека судски епилог је још један у низу Павловићевих неуспелих маркетиншких покушаја да на сумњама и непотврђеним чињеницама скупља јефтине политичке поене.

Називајући себе борцем за људска права заборавља Павловић оно чему су тежили велики борци за људска права, њихова имена и дела позната су готово у сваком кутку света и сви они поседују изузетну храброст, а неретко и спремност на жртву.

Павловићеве идеје и политичке метаморфозе подметнутих и искривљених вредности и циљева подсећају на враћање коренима идеологије "комитетлија". У време док се Павловић "борио са полуткама" и другим изазовима у Водоводу, други су радили, имали своју визију да овај Град учине лепшим и бољим местом за живот свих нас.

Али, то неће спречити Павловића да и даље удара по микрофонима на разним конференцијама, уживајући у мелодији сопственог гласа, јер је то заправо најчешће једини мотив да уопште нешто и каже.

А када је реч о успешним пословним женама, које Павловић са очигледном нетрпељивошћу редовно помиње, иза њих стоји вредан и одговоран рад, знање, доследност идејама напретка и сви други квалитети, који их чине достојанственим и снажним, до висина до којих Павловић не може да досегне.

Све ово не би било ни поменуто да Павловић није експонент политике Социјалистичке партије Србије у Ваљеву. Потурајући Павловића да изиграва лажног моралисту ваљевски СПС покушава да обмане грађане Ваљева и да обезбеди гласове оних грађана Ваљева који немају довољно информација о континуирано пласираним лажима шефа одборничке групе СПС-а.

Градски одбор Српске напредне странке Ваљево још једном позива ГО СПС у Ваљеву да јавно стане иза речи шефа своје одборничке групе или да га означе као персону нон грата у СПС.

Служба за информисање