Вести

Активисти Градског одбора Српске напредне странке Ваљево обележили 13. рођендан

Српска напредна странка је основана 21. октобра 2008. године и најјача је политичка партија у Србији. Одмах по оснивању, СНС је почела незаустављиво да расте и добија велики број присталица.
 
Активисти Српске напредне странке Ваљево, свој 13. рођендан су обележили промотивним штандовима, на три најпрометније локације у Ваљеву. Грађани су прилазили штандовима, разговарали, али и честитали овај важан дан и тиме још једном показали колико верују политици Српске напредне странке.
 
Данас, на наш 13. рођендан, далеко смо искуснији, али и свесни своје велике одговорности. Не само да смо Србију мењали на боље, сачували мир и стабилност, сувереност и независност, већ и економски развој и напредак земље.
 
Затекли смо 2012. године Србију у незавидној економској и политичкој ситуацији, а данас је Србија сигурна, безбедна земља, земља напретка и просперитета.
 
Наша победа је да радимо више и да не одустајемо од својих снова. По томе се разликујемо од осталих. Настављамо даље, загледани у будућност, вођени преданим државничким радом председника Александра Вучића, за већи стандард грађана, за нове инвестиције и за бољу будућност наше деце.
 
На предстојећим изборима наредне године, победићемо још убедљивије и на тај начин показати да Србија има снаге и вере у сопствену будућност, а то су данас и показали грађани у разговору са активистима и функционерима Српске напредне странке, подржавајући политику која је успела да Србију врати на место које јој на политичкој и друштвеној карти света припада.
 
Градски одбор Српске напредне странке Ваљево, честита овај важан страначки јубилеј свим члановима и симпатизерима странке и овом приликом се захваљује председнику Александру Вучићу, за личну посвећеност развоју Ваљева, али и развоју читаве Србије.
 
 
 
 
 
 
Градски одбор Српске напредне странке Ваљево