Вести

Глишић: Вучић је својим радом подигао СНС до невиђених висина

Верујем у оно што ће у наредном периоду бити одлука Србије, рекао је председник Извршног одбора Српске напредне странке Дарко Глишић, коментаришући питање да ли верује у оно што наше руководство ради по питању притисака који су све јачи на Србију.

Глишић је истакао да је сигуран да ће успети да се сачува мир и стабилност у земљи.

"Верујем у оно што ће у наредном периоду бити одлука Србије. Ми треба да гледамо своја посла, не туђа. Наш интерес, а то је мир, стабилност, развој и наставак пројеката. Желимо да нам расту плате и пензије, сигуран сам да ће до тога доћи уз подршку коју је председник добио", рекао је Глишић.

Како је нагласио, притисци су и до сада били велики, а додао је и да су поједини медији 24 сата линчовали Вучићеву породицу.

"Упркос свему томе, он је 5 година водио државу само унапред. Лако је било оправдати се у условима у којима нечега неће бити и да нешто неће моћи. Било је много околности које би оправдале изговоре, међутим, он је тражио начине како да упркос свему развије државу и направи земљу у којој је лепо и пристојно живети", рекао је Глишић.

Додао је да је Вучић у томе успео, и зато је, како је рекао, добио толико гласова.

Глишић је рекао да је Вучић својим радом подигао странку до невиђених висина, и да у то нема сумње.

"Српска напредна странка је највећа странка, и има и највећу одговорност. Дешава се понекад да мора да дође до освежења у редовима странке. Имали смо стално ту врсту освежавања и промена, довођења људи за које сматрамо да могу да допринесу", рекао је Глишић.

Како је рекао, стално се доводе људи који треба да буду подмладак и да следе оно што је до сада урађено.

Глишић је рекао да постоје људи који немају никакву одговорност у редовима опозиције. Како је рекао, неки су са 3 посто освојених гласова себе прогласили победницима.

"Када би њихова политика дошла на власт, она би довела да Србије не би било у року од 48 сати. Могли би да ставимо катанац на државу, а последице би биле вековне", рекао је Глишић.

 

 

Извор: ТВ Пинк