Вести

Гојковић: Да заједно од Ваљева направимо боље место за живот

У духу обичаја и традиције, уз молитву и резање славског колача, Градски одбор Српске напредне странке Ваљево свечано је обележио крсну славу Свету Петку.

У присуству великог броја чланова и гостију, чланству и свим верницима крсну славу је честитао Лазар Гојковић, председник Градског одбора Српске напредне странке Ваљево, пожелевши им здравље, слогу и јединство.

"Окупили смо се у великом броју да обележимо крсну славу Свету Петку. Драго ми је да су са нама наши чланови, пријатељи, да покажемо јединство у будућем периоду и да заједно радимо на неким новим циљевима. Пред нама је много активности, изазова које ћемо се трудити да што боље решимо и да свим нашим грађанима направимо боље место за живот у нашем граду. Ово је година када је Српска напредна странка обележила 15 година свог постојања и рада. Показали смо да је Српска напредна странка спремна да води државу за шта је добила поверење народа, а ја сам сигуран да ће нам народ указати то исто поверење и у наредном периоду. Ваљево крупним корацима иде напред, много тога је урађено и сигуран сам да ће тако бити и у будућности. Овом приликом честитам Свету Петку свим грађанима који славе, као и члановима Српске напредне странке. Желим вам пуно личне среће, уз жеље да празник проведете у миру, слози и добром здрављу", поручио је Гојковић.

У просторијама Градског одбора Српске напредне странке Ваљево је након молитве и резања славског колача приређен пригодан коктел, коме су поред чланова и функционера, присуствовали бројни гости и пријатељи Странке.

 

Галерија: Facebook | Instagram 

 

Градски одбор Српске напредне странке Ваљево