Вести

Марковић: СзС конструише афере да се не прича о њиховој вези са криминалцима

Народни посланик и члан Главног одбора Српске напредне странке Александар Марковић рекао је да представници Савеза за Србију понављају оптужбе без доказа у намери да оне постану истина, а све са циљем да се не би говорило о њиховој повезаности са криминалцима.

Реагујући на изјаву потпредседника Народне странке који је говорио о случају “Јовањица”, Марковић је рекао да Мирослав Алексић има исти сценарио, наводећи да он износи оптужбе без доказа и чињеница, покушавајући да се било ко из Српске напредне странке доведе у везу са криминалцима.

Представници Савеза за Србију то чине како би сакрили своју повезаност са “огољеним криминалцима” и да се не би писало о њиховим аферама, рекао је Марковић.

“Још нисмо добили одговоре да ли је Тоцило који је ухапшен са 77 килограма хероина кум или близак пријатељ Бошка Обрадовића, да ли је финансирао активности Савеза за Србију, протесте, као што нисмо добили одговор да ли је хајка против Небојше Стефановића, Ребића или Папића лична освета Ђиласа, јер је Папић руководио акцијом хапшења Дабовића ухапшеног са 2,5 килограма кокаина”, рекао је Марковић.

Такође, Марковић истиче да јавност није добила ни одговор о повезаности председника Народне странке Вука Јеремића са “белосветским криминалцем” Патриком Хоом и у које сврхе је Јеремић од њега добијао новац.

 

 

 

Извор: Танјуг