Вести

Орлић: Цела Србија види да хајка против Вучића не престаје

Константне су оптужбе и напади на председника Србије Александра Вучића и његову породицу.

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Владимир Орлић је рекао да цела Србије види да та одвратна хајка, најпрљавија кампања која се води против Александра Вучића лично, не престаје.

"Када погледате шта су теме и о чему причају ови људи из бившег тајкунско-мафијашког режима, они се стално баве Александром Вучићем", рекао је Орлић.

"Последњи интервју Драгана Ђиласа који се налази на челу тајкунско-мафијашког картела, када би му рекли одговори на било које питање, али да не причаш о Александру Вучићу све најгоре, о Србији све најгоре, било шта на ту тему, него да само одговори на неко питање не би остала једна цела реченица у целом интервјуу. Дакле видите чиме се они једино баве", рекао је Орлић.

"На Данила Вучића трају напади већ годинама, и сваки пут једна одвратна лаж, а све су лажи, које сустижу једна другу, и онда тако врте у круг. И буквално се труде да се толико иживљавају над младићем, да му живот униште. А када погледате због чега, када погледате у чему је кривица било каква, кривица је једино у његовом презимену и што је син свога оца", рекао је Орлић.

 

 

 

Извор: ТВ Хепи