Вести

Посета чланова Председништва Српске напредне странке Градском одбору Ваљево

Са грађанима Ваљева данас су разговарали кандидати на листи „Александар Вучић-Заједно можемо све” и чланови Председништва Српске напредне странке Ана Брнабић , Даница Грујичић ,Ивана Николић и Зоран Томић и том приликом поручили да ће пристојна Србија поново победити убедљивије него икада до сада.
 
„Све ово што смо изградили, изградили смо заједно, изградили смо захваљујући пре свега вама и вашој подршци. Зато што сте ви веровали да можемо да променимо ствари у Србији . Морамо да обезбедимо да нашу земљу воде паметни, искусни, озбиљни и одговорни људи, а то је пре свега Александар Вучић. Не смемо у овом тренутку да се играмо са тим ко ће нас водити кроз овако кризна времена, нагласила је Брнабић.
 
Ми не верујемо у политику празних прича, ми верујемо у резултате, план и програм. Ми смо овде у служби грађана, функције нису најважније, важно је да сваки дан успемо да урадимо нешто, од најмање ствари као што је дечије игралиште до највеће ствари као што је Клинички центар. Да сваки дан нешто у нашој земљи променимо на боље, рекла је Брнабић.
 
Према речима Ане Брнабић трећег априла бирамо између тога да ли желимо да се вратимо у прошлост или желимо да наставимо да идемо у будућност, да ли желимо оне чији је план и програм рушење или желимо оне који граде“, закључила је Брнабић.
 
Чланови Председништва Српске напредне странке посетили су пољопривредно домаћинство Дивнић у селу Беомужевић на домак Ваљева.
 
„Породица Дивнић представља прави пример да када смо сложни и заједно вредно радимо стварно можемо све, рекла је Даница Грујичић и истакла да се само напорним радом и трудом постижу врхунски резултати, а за то је најбољи пример оно што су председник Вучић и СНС успели у претходних десет година у Србији – направили од наше државе много боље место за живот, државу из које млади не морају да одлазе, државу у којој се граде болнице, фабрике, путеви и пруге, државу која је поштована у свету“.
 
 
 
 
 
Дела говоре! Заједно можемо све!
 
Градски одбор Српске напредне странке Ваљево